Bel ons

020–6869505 | 020-6881368

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 08:30 - 17:00

Inschrijven

U bent van harte welkom

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 08:30 - 17:00

Inschrijven

U bent van harte welkom

Onze praktijk

Tandartspraktijk F. Hendrikstraat

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Tandarts

R. Al Emari (BIG 59911916902)
Werkzame dagen: dinsdag /donderdag

A. Ali (BIG 19922513802)
Werkzame dagen: maandag, woensdag, vrijdag

Tandartsassistente
A. van der will

 

Onze tandartsassistente en stoelassistente die zorgt ervoor dat de planning van de patiëntenbehandelingen zo goed mogelijk verloopt. Zij vraagt daarom naar de reden of aard van de afspraak. Bedenkt u zich dat ook de assistente gebonden is aan het beroepsgeheim. Zij is u overigens graag van dienst bij al uw vragen of wensen.

De stoelassistente kunt u vergelijken met een allround tandartsassistente. De tandartsassistente zorgt dat op alle behandelkamers voldoende materialen en schoon instrumentarium aanwezig is en om het gebruikte instrumentarium in de sterilisatie weer desinfecteren/ steriliseren.

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties, neem gerust contact met ons op! Op onze website vindt u onze contactgegevens.

Naast deskundigheid vinden wij ook de sfeer erg belangrijk in onze praktijk. Naar de tandarts gaan is immers voor velen geen pretje! Wij vinden het daarom belangrijk om u te leren kennen en op de hoogte te zijn van uw eventuele angsten en onzekerheden zodat wij u kunnen helpen daarmee om te gaan.

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Wij staan ook garant voor onze behandelingen, onze materialen en onze administratie. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. De richtlijn praktijkhygiëne is hiervan een goed voorbeeld. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.